Harjoitteluun Suomen leirikouluyhdistykselle!

Syksyn 2024 tiimissämme on vapaa paikka reippaalle ja motivoituneelle nuorisoalan opiskelijalle!

Ohjaajaharjoittelijan työtehtävät liittyä leirikoulusesongin keskeisiin tehtäviin sekä kehittäviin tehtäviin leirikoulusesongin päätyttyä. Pidemmälle opinoissa edenneille korkeakouluopiskelijoille on tarjolla kehittäviä tehtäviä, yhdistyksen jäsentoiminnan sekä hanketyön parissa. Kehittävistä tehtävistä sovitaan yhdessä opiskelijan kanssa. Tehtävät räätälöidään harjoittelijan oma tausta, opintojen vaihe sekä kiinnostuksenkohteet huomioiden.

Esimerkkejä harjoitteluun liittyvistä tehtävistä:

Harjoittelu sopii hyvin kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoa suorittavalle opiskelijalle tai yhteisöpedagogiopiskelijalle. Et tarvitse laajaa ohjauskokemusta, meillä pääset oppimaan ja kokeilemaan. Asenne on tärkein!

Ota yhteyttä, niin puhutaan lisää!

Lisätiedot ja hakemukset:

Mila Sjöholm