Nuorisoalan harjoittelupaikka auki!

Etsimme syksyn tiimimme reipasta ja motivoitunutta nuorisoalan harjoittelijaa!

Hostel Suomenlinna on 39 petipaikan hostelli ja leirikeskus Helsingin edustalla maailmanperintökohteessa. Hostel Suomenlinnassa käy vuosittain noin 40 leirikouluryhmää, joille tarjoamme räätälöityjä leirikoulukokonaisuuksia. Leirikouluryhmien lisäksi palvelemme muita nuoriso- ja aikuisryhmiä sekä yksittäismatkailijoita. Toimintaamme hallinnoi Suomen Leirikouluyhdistys ry.

Harjoittelu sopii hyvin nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja-opiskelijalle tai yhteisöpedagogiopiskelijalle.

Harjoittelijan työtehtävät liittyvät pääasiassa leirikoulusesongin keskeisiin tehtäviin sekä yhdistyksen viestintään:

-      leirikouluohjelmien ja muiden ohjeistuksien ohjaaminen

-      osallistuminen ohjelmien valmistelutöihin sekä suunnittelu- ja kehittämistyöhön

-      työyhteisön arkeen ja yhdistyksen toimintaan perehtyminen

-      yhdistyksen viestintä

-      muut projektiluontoiset tehtävät

-      tarvittaessa hosteltöissä avustaminen

Et tarvitse laajaa ohjauskokemusta, meillä pääset oppimaan ja kokeilemaan. Muokkaamme tehtäviä harjoittelijan kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Asenne on tärkein!

Lisätiedot ja hakemukset:

Mila Sjöholm